KAYNARCA 2017’de Doğalgaz’a Kavuşuyor

Başkanımız Zeynur Özel ilçesinin temiz enerjiye geçmesi için doğalgaz konusunda bir takım görüşmeler yapmak için Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ile birlikte  Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK)’yi ziyaret etti.

Burada  EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz ile görüşen Başkan Özel  ‘ vatandaşlarımızdan müthiş bir  doğalgaz talebi aldıklarını, İlçenin Temiz enerji olan Doğalgaz ihtiyacının olduğunu Mustafa Yılmaz’a iletti

Başkan Zeynur Özel’in girişimleri ve çalışmaları neticesinde Kaynarca Doğalgaz projesi 2017 yatırım programına alındı.

Başkan Özel Müjdeyi Sosyal Medya’dan Verdi

Başkan Özel sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama’da; Genel Başkan yardımcımız Şaban Dişli ile birlikte EPDK’yı ziyaret edip doğalgaz konusunda görüşmeler yaptık.

KAYNARCAMIZA DOĞALGAZ PROJESİ 2017 YATIRIM PROGRAMINA ALINDI İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN..