El Sanatları Festivalinin Açılışı Yapıldı

Kaynarca  Kapalı Otopark üstündeki meydanda yapılan  El Sanatları Festivalin'de ev hanımlarının hazırladığı el sanıtları tanıtıldı.

Festivalin açılış kurdelisini Kaynarca Kaymakam Vekili Esengül Korkmaz Çiçekli,Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Ankara Sanat platformu Başkanı Sultan Özateş, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur özel ve protokol mensupları kesti.

Açılış programında konuşma yapan  Belediye Başkanı Zeynur Özel ; bu yıl birincisini düzenlediğimiz El Sanatları festivalimize katılımınızdan dolayı tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bu festivali düzenlemekteki amacımız ev hanımlarımızın el sanatlarını sergilemesi ve hanımlarımıza gelir kaynağı oluşturmaktır.

İlçemizin tanıtımına büyük katkı vereceğini düşündüğümüz festivalimizi geleneksel hale getireceğiz diyerek açılış kurdelesini kesti.

Açılış kurdesinin ardından el sanatlarının sergilendiği standlar gezildi.

Festivale katılım sağlayan Misafirlere yöresel lezzetlerden Dartılı Keşkek , Mancarlı Pide ve ev yapımı tatlılar ikram edildi.

Festival yerel sanatçıların 3 gün boyunca sürecek konser ile devam edecek..