Kaynarca Belediyesinden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

Belediye Konferans salonunda düzenlenen Kaynarca Belediyesi Gönüllü tiyatro ekibinin (KABET) sahne aldığı Hepgül Aysel isimli tiyatro gösterisi yapıldı.

Programa İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli ve Eşi Gülsüm Karatekeli Belediye Başkanı Zeynur Özel ve Eşi Sevim Özel çok sayıda davetli ve kadınlar katıldı.

Tiyatro gösterimi  izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Gösteri sonunda Yılın Kadını seçilen Hatice Girgin'e ödül ve çiçek takdim edildi.

Programa katılan davetlilere minik tiyatrocular çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Kadınlarımız Herşeyimizdir

Program sonunda  konuşma yapan Belediye Başkanı Zeynur Özel ; Hepiniz Hoşgeldiniz 8 mart dünya kadınlar günü dolayısıyla düzenlemiş olduğumuz programa katılımınızdan dolayı teşekkür ederim. Belediyemizin kurmuş olduğu gönüllü tiyatrocularımıza emekleri için teşekkür  ediyorum hepsini tebrik ederim.

“Yüce dinimiz ve medeniyetimiz her zaman kadına özel bir önem vermiş ve kadınlarımızın hak ve hukuklarının çiğnenmemesi hususunun altını önemle çizmiştir.

Hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillendirilmesinde en önemli katkıyı sağlamaktadır.

Bu düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.