Sakarya Cumhurbaşkanını bekliyor

Ramada Otel’de gerçekleştirilen toplantıda AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, AK Parti ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve teşkilat mensupları yer aldı. Heyet toplantının ardından kongrenin yapılacağı Sakarya Spor Salonu’nda incelemelerde bulundu.

En iyi şekilde ağırlayacağız

AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, “11 Mart Pazar günü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 6. Olağan Kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongre öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanımız, ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımızla bir araya geldik, istişarelerde bulunduk. İnşallah 11 Mart Pazar günü Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde ağırlayacağız” dedi.

Büyük bir coşku ve heyecanla

Başkan Zeki Toçoğlu, “AK Parti İl Teşkilatımızın 6. Olağan Kongresi öncesinde İl Başkanımız, ilçe başkanlarımız ve ilçe belediye başkanlarımızla buluştuk. Kongrenin yapılacağı Sakarya Spor Salonu’nda incelemelerde bulunduk. İnşallah 11 Mart Pazar günü Sayın Cumhurbaşkanımızı büyük bir coşku ve heyecanla huzur buluyorum dediği şehrimizde ağırlayacağız. Sakarya; 16 ilçesi, kadınları, gençleriyle Sayın Cumhurbaşkanımızı bekliyor” diye konuştu.