Kaynarca Belediyesinden Ücretsiz Tiyatro Gösterisi

Ücretsiz ve halka açık yapılan tiyatro gösterisine çok sayıda vatandaş katıldı. Dram ve günümüzde uyuşturucunun zararlarına dikkat çekmek amaçlı düzenlenen tiyatro gösterimi büyük beğeni topladı.

Gösteriyi Kaynarca Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli Belediye Başkanı Zeynur Özel aileleri ile birlikte izlediler.

Sanat ve Sanatçıya Desteğimiz Sürecek..

Gösteri sonunda tiyatro oyuncularını tek tek tebrik eden Başkan Zeynur Özel oyunculara günün anısına plaket ve çeşitli hediyeler verdi.

Oyun sonunda söz alan Başkan Özel  ' gösteride  emeği geçen tüm ekibi tebrik ediyorum çok iyi bir oyun oldu uyuşturucunun zararları en iyi böyle anlatılabilirdi herhalde çok etkilendik tüm oyuncularımızı kutluyorum dedi.

Başkan Özel sanata ve sanatçıya desteğimiz devam edecek diyerek sözlerini bitirdi.