Kemal Şahin’ e Veda Yemeği Düzenlendi

Veda yemeğine Kaynarca eski Kaymakamı Kemal Şahin, Ferizli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, Kaynarca Kaymakam vekili Ahmet Korkmaz, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, Garnizon Komutanı Üsteğmen Kamil Aksoy’un yanı sıra savcılar, hakimler, AK Parti Kaynarca İlçe Başkanı Murat Kefli,  MHP İlçe Başkanı Ekrem Baldan, Sivil Toplum kuruluları temsilcileri çok sayıda misafir ve vatandaş katıldı.

Duygu Dolu Anlar Yaşandı

Düzenlene organizasyonda konuşma yapan Kaymakam Şahin konuşmasında “Çok değerli meslektaşlarım çok değerli savcılarımız, hakime arkadaşlarım, Değerli Belediye Başkanım, saygıdeğer hanımefendiler, çok kıymetli muhtarlarımız, çok değerli çalışma arkadaşlarım, şehit ailelerimiz, sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri, parti temsilcileri, kıymetli kaynarcalılar, değerli esnaf arkadaşlarım, gerçekten şuanda derler ya sözün bittiği yer konuşmalarımda en zorlandığım anı şuanda yaşıyorum. Hepiniz bu ayrılma günü demeyeceğim birleşme gününde beni yalnız bırakmadığınız için bu hüzünlü günümde beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum 3 yıldır bana verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ederim.” dedi

Ayrılma Değil Birleşme Diyelim

Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel yaptığı konuşmada “Kaymakamlarımız, hâkimlerimiz, Garnizon komutanımız, muhtarlarımız, misafirlerimiz, iş adamlarımız, okul müdürlerimiz, bütün hazirun, hepiniz hoşgeldiniz. Kemal beyle geldiği günden buyana hep uyum içinde çalıştık. Kendilerinden çok şey öğrendik bildiği bilgilerle bizleri aydınlattı kendisini her zaman anacağız kaynarca halkı olarak ilçemizde bütün kapılar kaymakam beye açıktır. Bundan sonraki yaşamında kendilerine başarılar diliyorum. İnşallah kendileri daha iyi yerlere gelecektir.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Gecede sırasıyla konuşma yapan Kaynarca Kaymakam vekili Ahmet Korkmaz, Kaynarca muhtarları adına Başkan Türkan Önem, Kaynarca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Harbi, duygu ve düşüncelerini aktararak Kaymakam Şahin’e veda ettiler.

Gecenin sonunda Kaymakam şahin’e Belediye Başkanı Zeynur Özel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Harbi, Muhtarlar dernek başkanı Türkan Önem plaketler vererek yeni atandığı Nizip Kaymakamlığı görevinde başarılar dilediler.