Başkan Zeynur Özel Karaboğaz ve Gölet Projesini Açıkladı

İlçedeki yerel gazeteciler ile bir araya gelen Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel karaboğaz sahilinde 5 dönümlük arsa kiraladıklarını bu arsaya Gençlik Kampı kurmayı planladıklarını söyledi.

Başkan Özel açıklamasında ; Karaboğaz sahilimizi bu yıl hareketlendirmeyi düşünüyoruz.Bununla ilgili ilk adımımızı attık. Karaboğaz sahilinde 5 dönümlük bir arsa kiraladık bu arsaya gençlik kampı kuracağız çalışmalarımıza başladık inşallah 2017 yıl sonunda bitireceğiz ‘  ilçemize hayırlı olsun dedi.

Reisler Göletine Yürüyüş Yolu

Basın açıklamasında Reisler göleti için hazırladıkları projeyi  de açıklayan Başkan Özel ; Reisler göleti çevresine 6 kilometrelik bir yürüyüş yolu yapmayı planlıyoruz , konu ile ilgili çevredeki köylerde yaşayan vatandaşlarımız ile  toplantı yaparak görüşlerini aldık.Vatandaşlarımız projemize olumlu yaklaşarak bizlere destek verdi   ayrıca projemizde  sosyal tesiste olacak    projenin hazırlıklarına başladık projemiz bittiğinde  detayları kamuoyu ile paylaşacağız dedi.