Bazı internet sitelerinde yer alan iddialara yönelik Basın Açıklaması

KAYNARCA BELEDİYESİ

BASIN AÇIKLAMASI
10.06.2021

Bir internet sitesinde gazeteci Hüseyin Cumalı tarafından ‘AK Partili Milletvekilinin selamıyla belediyelere fatura kesip tahsilat yapan bir gazeteci var’ konulu haber ve iddialara ilişkin yine aynı Gazeteci tarafından Kaynarca belediyemizin itham edilmesi neticesinde açıklama yapma ihtiyacı doğmuştur.

Kurumumuza bugüne kadar hiçbir milletvekilimizin selamıyla hiçbir gazetecinin fatura kesmediği ve herhangi bir istekte bulunmadığını açıkça beyan ederiz.

Kurumumuz dönem dönem şehirde bulunan bazı gazeteler ve internet siteleri ile her belediyemiz gibi ilan ve reklam çalışması yapmaktadır. Yaptığımız bu çalışmaları da titizlikle yapmaktayız.

Ancak iddiaların sahibi Gazeteci Hüseyin Cumalı’nın ifade ettiği biçimde bilgimiz dışında ve belirtilen şekilde bir olay vuku bulmadığı gibi iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

Milletvekillerimizi ve Kaynarca Belediyemizi bu ithamlarla karşı karşıya bırakmaya kimsenin Hakkı yoktur.  Gerektiğinde müddeiler ile ilgili yasal hakkımızı da kullanacağımızın bilinmesini kamuoyuna duyururuz.

Kaynarca Belediye Başkanlığı

SİTE İÇİ LİNKLER