Görevi Başında Darp Edilen İşçi İçin Tepki Gösterdiler

19.12.2019 tarihinde saat gece yarısı 03:30 civarlarında Belediyemiz Personeli,Süpürge Makinesi operatörü Erdoğan KAYA görevi başında iken Ü.Ç. tarafından darp edilmişti. Olaya tepki göstermek için bir araya gelen Memur Sen Kaynarca İlçe Temsilcisi Sezgin TUTAR,Hizmet İş Sendikası İş yeri Sendika Temsilcisi İlker YEL,Bem Bir Sen Kaynarca İş yeri Sendika Temsilcisi Erkan KURT yaşananlara tepki gösterdi. Yaşanan bu olay adına basın metnini okuyan İlker YEL emek veren emekçilerine yönelen şiddeti kınadıklarını belirtti. Yıllardır giderek dozunu arttıran ve şiddete varan tepkinin çarpıklığından, sorunlarından, Kişilerin Sabırsızlıklarından,Anlayışsızlığından kaynaklanmakta olduğunu anlatan İlker YEL, Artık olağanlaştırılmak istenen, normal gibi gösterilmeye çalışılan işçilere yönelik şiddetin mutlaka önü alınmalıdır

Darp edilen arkadaşlarının hukuki olarak sonuna kadar destekçisi olacaklarını vurgulayan İlker YEL, Halkımıza sesleniyoruz;

Hizmet etmek için canla başla görev yapan emekçi arkadaşımıza saldırıda bulunulmuştur. Belediye çalışanlarını üzen bu çirkin olayı kınıyoruz. Çalışanlarımıza yönelik yapılan sözlü ve fiili saldırılar iş motivasyonumuzu bozmaktadır. Ancak bizler her türlü koşullarda vatandaşlarımıza hizmet için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz, mesleğimizi güven içinde ve huzurla yapmak istiyoruz. Bu ortamı sağlamak için tüm tarafları hoşgörüye, bilimselliğe ve toplum yararını gözetmeye çağırıyoruz. Yapabileceğinin çok üstünde hizmet veren, her türlü olumsuz şartlarda görevini yapmaya çalışan, gece gündüz demeden fedakârca mesleğini icra eden emekçilerimizin sebep ne olursa olsun sözlü ve fiziksel şiddete maruz kalmasını kesinlikle kabul etmiyoruz. Erdoğan KAYA kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Emekçilerin kanayan yarası olan bu çirkin saldırıyı tekrar şiddetle kınıyoruz ve bir daha bu gibi durumların yaşanmamasını temenni ediyoruz.