Grup Yolları Kaldırım ve Mahalle aralarında gün boyu kar temizliği yapıldı

Kaynarca'da etkili olan kar  yağışı nedeniyle ilçe genelinde yolları kaplayan karları belediye ekipleri temizledi.

Kaynarca genelinde ve Köylerdeki grup yolları ve Mahalle aralarındaki yolları Kaynarca Belediyesi ve Büyükşehir ekipleri temizledi.

Mahalle aralarında ve kaldırımlarda oluşan karları temizleyen Kaynarca Belediyesi ekipleri buzlanma nedeniyle kaldırımlarda tuzlama çalışması yaptı.

İş makineleri Greyder  ve kepçeler ile mahalle aralarını açan ekipler ulaşımın sağlanması için büyük çaba gösterdiler.

Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel yaptığı açıklama'da  ; İlçemizde etkili olan kar yağışı dolayısıyla tüm ekiplerimiz ile sahada temizlik çalışması yaptık. Karayolları ve Büyükşehir ekiplerimiz ile koordineli çalışayarak ilçemiz genelinde  ulaşımda büyük bir sorun yaşanmadı' dedi.