Başkan Özel Engelliler Gününü Kutladı

Kaynarca  Belediye Başkanı Zeynur Özel , 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Özel yayımladığı mesajında, engelli vatandaşların toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, desteklemek, önlerindeki tüm engelleri kaldırmak, onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermenin  sorumluluk olduğunu söyledi.

Özel, “Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba gösterilmesi, gerek birey olarak gerekse devlet ve toplum olarak temel sorumluluğumuzdur.

Engelli bireylerimize toplum olarak daha çok sahip çıktığımız güzel günleri görmek dileğiyle tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler gününü kutluyor , sevgi ve selamlarımı sunuyorum’ dedi.