Kaynarca Belediyesi İlçe Halk Kütüphanesinin açılışı yapıldı.

Kültür Turizm Bakanlığı ve Kaynarca Belediyesi tarafından İlçe'ye modern ve çok amaçlı bir kütüphane kazandırıldı.

İçerisinde Cep Sinema ve  Kitap Kafe bulunan Kütüphane Kültür merkezinin 1. katında hizmet vermeye başladı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği kütüphanede belirlenen günlerde öğrencilere sinema gösterimi yapılacak.

Kütüphanenin Açılışına  Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli, Kaynarca Kaymakam Vekili Esengül Korkmaz Çiçekli, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, Kütüphaneler Genel Müdür Yardımcısı Ali Odabaş, Milli Eğitim İl Müdürü Fazilet Durmuş, İl Kültür Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz, Kaynarca ilçe protokolü, öğretmen öğrenciler  ve vatandaşlar katıldı.

Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli,Kütüphaneler Genel Müdür Yardımcısı Ali Odabaş ve Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel yaptıkları konuşmalarda kitap okumanın önemini vurguladılar.